toyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!

ToyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!

toyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!

Anda seorang peniaga online?  Tercari-cari payment gateway yang murah?


Ramai peniaga online sedang mencari platform pembayaran atas talian yang murah. Rata-rata peniaga online adalah terdiri daripada pemilik peniagaan kecil dan sederhana, pelajar universiti, malah pelajar sekolah pun sudah dah mula berbisnes secara online.

Perkara yang menjadi persoalan adalah bagaimana nak terima bayaran daripada pelanggan dengan mudah dan senang tanpa caj yang membebankan kepada pelanggan dan peniaga online sendiri.


Payment Gateway adalah sistem yang menerima pembayaran secara online daripada pelanggan sama ada melalui FPX (akaun simpanan) atau Kad Debit / Kad Kredit.ToyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!

Kebanyakkan payment gateway tidak semurah yang anda fikirkan, Online payment gateway kat Malaysia nie ada banyak pilihan tapi ada pula kos yang nak kena keluar, caj itu, caj ini. Tapi sekarang anda dah tak perlu risau lagi, sebab toyyibPay datang menyelamat!

toyyibPay adalah sebuah 'online payment gateway' yang mudah digunakan dan yang paling penting, siap ada pakej RM0 (percuma) lagi! Dengan kata lain... Percuma Online  Payment Gateway.

ToyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!


6 sebab kenapa anda perlu memilih toyyibPay sebagai payment gateway anda.


ToyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!  1. Tiada Caj Tersembunyi
  2. Tiada Had Transaksi
  3. Mudah dan Pantas
  4. Tiada fi dikenakan (Pakej Santai)
  5. Perlindungan Data
  6. Pelbagai Penggunaan


Pakej toyyibPayYang menariknya pada Pakej Standard, anda hanya dikenakan caj RM1 sahaja untuk sebarang transaksi perbankan online. 

Untuk menerima bayaran melalui kredit kad pula, hanya caj 2% dikenakan. Anda boleh memilih untuk tidak menggunakan kemudahan kad kredit. Kalau guna baru kena caj 2% bagi setiap transaksi bayaran daripada pelanggan.

Senangnya dengan toyyibPay! Lebih tersusun, lebih mudah, lebih pantas. Semua hanya di hujung jari.

ToyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!

ToyyibPay - Online Payment Gateway Termurah Di Malaysia!

Apa tunggu lagi? Daftar di toyyibpay sekarang!Untuk pendaftaran Individu,

sila masukkan NO KAD PENGENALAN ANDA di ruangan 'Registration No (SSM/Pertubuhan)' dan upload GAMBAR KAD PENGENALAN anda pada ruangan 'Business / Organization Registration Certificate'.