SemuaPay - Bonus Cashback (Bil Utiliti, Topup Prepaid, Gaming)

 

SemuaPaySemuaPay adalah satu platform yang menyediakan satu sistem untuk memudahkan anda sebagai pengguna membayar bil utiliti,  menambah nilai prabayar (topup prepaid) atau membeli games token (Genshin, Mobile Legend, Steam, dan banyak lagi). Hanya melalui telefon bimbit.

Bagi setiap transaksi yang berjaya, anda akan menerima Bonus Cashback. Sangat Mudah!Jom daftar PERCUMA sebagai ahli hari ini..

Daftar Percuma SemuaPaySemuaPay - bill postpaid

Bayaran bil postpaid Celcom, Maxis, Digi dan lain-lain. Dapat Cash Back.Beli Games Token Mobile Legend, PubG, Genshin dan lain-lain. Dapat Cash BackBeli Topup Prepaid Celcom, Maxis, Digi, Tunetalk dan lain-lain. Dapat Cash Back. Nak buat bisnes topup prepaid pun boleh. Dapat untung jual prepaid.Bayar bil air, electrik, astro dan lain-lain. Dapat Cash Back.Apa Kelebihan Pengguna SemuaPay ?


1. Bonus Cashback. Bagi setiap transaksi bayaran yang berjaya, pengguna akan menerima Cashback hasil dari bayaran. Jumlah bonus yang akan diterima adalah berbeza mengikut jenis produk dan kadar semasa. Kadar Cashback adalah berbeza mengikut produk bayaran.

2. Bonus Kongsi (Share). Setiap pengguna akan menerima satu pautan unik (referral link). Dengan hanya berkongsi pautan ini, pengguna akan dibayar RM0.02 untuk setiap paparan. Hanya kongsi atau share saja link anda kepada sesiapa saja.

3. Bonus Referral. Satu bentuk ganjaran yang diberikan kepada ahli untuk setiap pendaftaran baru yang berjaya di bawah pautan kongsi anda. Jumlah bonus diterima pengguna adalah berbeza mengikut harga pakej daftar pelanggan. Bonus dibayar secara Real Time selepas pendaftaran berjaya.

4. Bonus Loyalti adalah satu bentuk ganjaran yang diberikan kepada ahli sebagai tanda penghargaan kerana menggunakan platform SemuaPay setiap bulan. Pengguna mesti mempunyai rangkaian kumpulan dan menggunakan minimum RM100 (bayar bil, beli topup, dll) setiap bulan untuk layak menerima Bonus Loyalti.

5. Dan banyak lagi bonus yang sedang menanti anda di SemuaPay.

SemuaPay - Bonus

Antara bonus semuapay. Bonus Kongsi (Share) dan bonus bayaran bil air. Hanya share saja link..dapat bonus.Jom daftar PERCUMA sebagai ahli hari ini..


Daftar Percuma SemuaPay
SemuaPay - Jana Pendapatan